Consumenten zijn tegenwoordig 24/7 online!


Dat verwachten ze ook van bedrijven. Ook is Social Media bij uitstek geschikt om in contact te komen met de doelgroep. Diwos Online Marketing ontzorgt én helpt je verder.

 

Social Media strategie

Zomaar starten met Social Media zonder strategie of doel is niet zo verstandig. Diwos Online Marketing denkt met je mee. Eerst onderzoeken wij duidelijk wat je wil, waarom je dat wil, voor wie je dat wil en waarop je dat wil. We kijken naar wie je doelgroep is en waar ze te vinden zijn op Social Media. Als dat helder is kun je pas écht doelgericht actie ondernemen.

Social Media Marketing Strategie

Social Media Marketing doelstellingen

 

 

Social Media doelstellingen

Als helder is hoe we je doelgroep kunnen bereiken is het ook goed om doelen te stellen. Dit kan heel concreet gemaakt woorden. Hoeveel mensen moeten je advertentie zien? Hoeveel offertes moet de advertentie opleveren? Hoeveel extra bezoekers wil je op je site?

Meer weten over Social Media Marketing?

 

Social Media adverteren

Om nog duidelijker je bedrijf in the picture te zetten kun je ook adverteren op Social Media. Wij verzorgen advertenties op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram. Met gericht adverteren op Social Media zorgen wij ervoor dat de advertentie bij de juiste doelgroep te zien is.

Social Media Marketing Advertisements

 

Social Media resultaten

 

 

Social Media resultaten

Diwos Online Marketing is niet zomaar tevreden met geplaatste advertenties. Het draait om de resultaten voor jouw onderneming. Daarom monitoren we de geplaatste advertenties. Na afloop van de advertentie periode koppelen we de resultaten naar je terug. Tevens geven we dan advies om je doelstelling te consolideren of aan te passen.