Naast de normale (gratis) zoekresultaten in bijvoorbeeld Google kun je ook kiezen om te adverteren. Dit noemen wij SEA (Search Engine Advertising). Veelal maakt dit gebruik van CPC (kosten per klik). De advertenties kunnen zowel tekst zijn als een afbeelding bevatten.

 

Waarom adverteren?

Daar zijn 3 redenen voor. Alles is meetbaar, je kunt de doelgroep gericht bereiken en het is relatief gezien voordelig. Wil je hippies van 25 - 30 jaar in Amsterdam benaderen, kersverse ouders of allebei? Het is allemaal mogelijk.

Zoekmachine adverteren waarom

 

Zoekmachine adverteren kosten

 

 

Kosten adverteren

Je betaalt voor bezoekers die op de link klikken (CPC, cost per click). Bezoekers kiezen dus bewust om te kijken. Door de uitgebreide statistieken zie je exact hoeveel bezoekers klikken op de advertentie. Ook is zichtbaar wat ze verder doen op de website en of het uiteindelijk conversie oplevert. Het voordeel bij Google Adwords is dat je direct zichtbaar bent in Google.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Diwos Online Marketing wil u het online adverteren uit handen nemen. Wij richten het Google Adwords account in en monitoren de advertenties. De advertenties onderhouden wij. Ook sturen we bij waar nodig.

Zoekmachine adverteren monitoren

 

Meer weten over zoekmachine adverteren?