Meer bezoekers naar je website krijgen en goed gevonden worden in Google is een pré.


Je website moet geoptimaliseerd worden voor de zoekmachines waardoor je hoger in Google komt. Dit doen wij doormiddel van de juiste content, technische aanpassingen en andere factoren toe te passen die ertoe doen om goed gevonden te worden. Belangrijk, als je je realiseert dat 90 procent van de zoekers alleen maar op pagina 1 kijkt van de gevonden resultaten.

 

Linkbuilding

Door links van je website op andere websites te plaatsen die relevant zijn versterk je je positie in Google. Hierdoor denkt Google’s algoritme dat je website de moeite waard is om te bezoeken. Wij beschikken over diverse websites waarmee we kunnen linken.

Zoekmachine optimalisatie linkbuilding

 

Interesse in SEO?

 

Technische SEO

Meta-description, H1, alt-tags, SERP, AMP en SSL zijn misschien termen die je wel eens heb gehoord maar voor de rest niets van weet. Dit zijn technieken die belangrijk voor je website én voor je online vindbaarheid. De meta-description zorgt voor het stukje tekst zoals je website in Google staat. Een H1 is een koptekst; Google kijkt hierna om zo het onderwerp van de tekst te achterhalen. Alt-tags zijn stukjes tekst achter je afbeelding op de website zodat Google “leest” wat je afbeelding is.

Zoekmachine optimalisatie technische seo

 

Zoekmachine optimalisatie lokaal

 

 

Lokale SEO

Lokaal beter zichtbaar worden? Daar zijn diverse methodes voor. Denk aan Google Mijn Bedrijf, online bedrijfsvermeldingen en het lokaal zichtbaar maken van je website. Zoekt iemand in de buurt op jouw bedrijf heb je veel meer kans hoger te staan dan je concurrent die 50 kilometer verderop zit.

 

Content

Meer content op je pagina met een goede toegevoegde waarde is belangrijk. Voeg frequent nieuwe content toe aan je site. Plaats een video over je bedrijf. Schrijf een blog. Leg daarin uit wat je interessant vindt. Schrijf met bezieling over je product of dienst. Een blog is uniek. Je schrijft en bedenkt het helemaal zelf. Vind je dit lastig of weet je niet hoe het moet? We werken samen met een tekstschrijver die dit met en voor je doen kan.

Zoekmachine optimalisatie content