Select Page

Het begint met de juiste strategie

Allround marketingbureau

Als bedrijf wil je altijd groeien en online gevonden worden door potentiële klanten, toch? Consumenten zijn tegenwoordig 24/7 online. Men beweegt zich voort tussen apps, websites en social media. Een ideale gelegenheid voor een goedgeplaatste advertentie voor uw bedrijf om onder de aandacht van de consument te komen. Maar dan? Komen ze op een moderne en geoptimaliseerde website uit?

Uitvaartzorg Noord-Holland

Coffee Bean

Nieuwe website

Coffee Bean

Strategie

Coffee Bean

Zoekmachineoptimalisatie

Dirk heeft oog voor detail, werkt gestructureerd, denkt met je mee en kan als geen ander schakelen tussen verschillende projecten. Wat erg fijn is, is dat Dirk niet alleen gevraagd, maar ook ongevraagd advies geeft over het inrichten van de website. Dirk is geweldig te bereiken, wat de uitrol en het updaten van de website echt enorm goed doet!

– Richard Hattink

Website of webshop

Diwos is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van WordPress websites en Woocommerce webshops. Wij werken samen met een grafisch vormgever om uw huisstijl online te vertalen.

Val op. Blijf op het netvlies. Verkoop meer.

Dát is onze mantra en missie, waarvoor wij werken en wat wij voor u kunnen doen. Samenwerken begint met een open gesprek. Wij luisteren en stellen de juiste vragen om te begrijpen wat er is geprobeerd, wat heeft gewerkt, waaraan gewerkt moet worden en waar u heen wilt gaan. Wij helpen u graag met het optimaliseren van de website, het maken en/of vormgeven van een nieuwe website om op die manier uw omzet te vergroten.

Laten we koffie drinken en kijken wat Diwos voor u kan betekenen.

Diwos.

Als online marketeers, grafisch vormgevers en webdevelopers helpen wij ZZP’ers en MKB-bedrijven met hun branding en effectieve merkbeleving. We bevinden ons midden in de digitale transformatie, consumenten worden overladen door prikkels. Er is aantrekkingskracht nodig om merk en mens met elkaar te verbinden.