Select Page

Online Marketing

#1 Byzon

BYZON (spreek uit Bizon) is een Nederlands bedrijf met de fabriek centraal gelegen in Barneveld. 25 jaar ervaring in productie, assemblage, montage, advies en service! Ze werken met bijna 50 dealers door heel Nederland en zijn zo altijd dichtbij in de regio.

Middelen: SEO, adverteren, ondersteuning in de marketing voor de dealers.

Website: custom WordPress door Dorst communicatie

Bijzonderheden: uitgebreid calculatiemodel voor het uitrekenen van op maat gemaakte zonwering

Online gevonden worden?

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.

Je website moet geoptimaliseerd worden voor de zoekmachines waardoor je hoger in Google komt. Dit doen wij doormiddel van de juiste content, technische aanpassingen en andere factoren toe te passen die ertoe doen om goed gevonden te worden. Belangrijk, als je je realiseert dat 90 procent van de zoekers alleen maar op pagina 1 kijkt van de gevonden resultaten.

Linkbuilding
Door links van je website op andere websites te plaatsen die relevant zijn versterk je je positie in Google. Hierdoor denkt Google’s algoritme dat je website de moeite waard is om te bezoeken. Wij beschikken over diverse websites waarmee we kunnen linken.

Technische SEO
Meta-description, H1, alt-tags, SERP, AMP en SSL zijn misschien termen die je wel eens heb gehoord maar voor de rest niets van weet. Dit zijn technieken die belangrijk voor je website én voor je online vindbaarheid. De meta-description zorgt voor het stukje tekst zoals je website in Google staat. Een H1 is een koptekst; Google kijkt hierna om zo het onderwerp van de tekst te achterhalen. Alt-tags zijn stukjes tekst achter je afbeelding op de website zodat Google “leest” wat je afbeelding is.

Lokale SEO
Lokaal beter zichtbaar worden? Daar zijn diverse methodes voor. Denk aan Google Mijn Bedrijf, online bedrijfsvermeldingen en het lokaal zichtbaar maken van je website. Zoekt iemand in de buurt op jouw bedrijf heb je veel meer kans hoger te staan dan je concurrent die 50 kilometer verderop zit.

Content
Met content marketing trek je de klant aan, informeer je de klant en uiteindelijk verleid je hem om een dienst of product af te nemen. De route die een potentiële consument aflegt brengen wij in kaart. Door het verzamelen en analyseren van data kunnen wij hierop sturen.  Belangrijke vragen hierbij zijn: Welke informatie heeft de consument nodig? Welke aanspreekvormen worden gehanteerd? Welke vragen wil de consument eerst beantwoord hebben?

Hoe verder?

Vragen wij ons ook wel eens af.

Stap 1kennismaken

Het is tijd om elkaar nader te leren kennen. Wat voor bedrijf heb je? Wie ben je? Wat verwacht je? Allemaal vragen die meespelen in het belang van het geheel.

Stap 2plan uitschrijven

Na het kennismaken met jou en je website of webshop beginnen we met een plan te schrijven. Een marketing- of strategieplan om precies te zijn.

Stap 3 plan uitvoeren

Nadat akkoord is gegeven voor het plan gaan we van start. We hebben contact via mail of Whatsapp. Eens per kwartaal zien we elkaar om de analyse te bespreken.